Politica de livrare si plata

Transport si retururi

Ametistonline.ro (ametistonline.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Fan Courier, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de numarul de produse comandate, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 RON

  0 buc. … 2 buc.   →   20 RON
  2 buc. sau peste   →   0 RON
 • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de numarul de produse comandate, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 RON

  0 buc. … 2 buc.   →   20 RON
  2 buc. sau peste   →   0 RON
 • Ridicare din magazin, Store Pickup type
   

Alte locatii

 • Ridicare din magazin, Store Pickup type

   

  Metode de plata

  Ametistonline.ro (ametistonline.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  Plata in sistem ramburs

  Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  Transfer bancar (ordin de plata)

  Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

  Plata la sediu

  Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

  Plata online - LibraPay

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

  Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

  Pentru a putea efectua o plata prin LibraPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul LibraPay nu accepta alte monede in afara de RON.